Velikoformatni tisk

Primeren tisk za zunanjo in notranjo uporabo saj se uporablja vodoodporne barve. Natisnjeno s solventnimi barvami ali na način latex. Pri latex načinu se barve takoj posušijo in so po certifikatih primerne tudi za polepitev notranjih prostorov za razne šole ali vrtce. Širna tiska je lahko do 160 cm in neomejena dolžina. Pri tej tehniki lahko tiskamo na pvc folije, ceradna platna, one wayvision, roll up materiale, ipd.

Izrez iz folije in samolepilni papir

Z rezalnikom, ki je primeren za tovrstne medije lahko poljubno izrežemo napise za avtomobile, dostavna vozila, table, fototapete za kuhinjska stekla ipd. Prav tako se lahko izrežejo etikete po konturi, ki so bile pred tem natisnjene na samolepilni papir. Za trenutno nanašanje na vozilo je primerna magnetna nalepka z vašim motivom.

Označevalne in svetlobne table

Prav tako za označevanje in predstavitev podjetja, trgovine ali restavracije lahko izberete za table, ki so narejen na forex, dibond materialu, ali pa izberete svetlobno tablo z led osvetlitvijo.

Rollup

Ali pingvin stojalo je odlična izbira reklamnega sistema za vse, ki se s svojo ponudbo želite cenovno ugodno predstaviti na sejmu, predstavitvi ali raznem dogodku. Velikosti 85 x 200 ali 100 x 200 cm

A-stojalo

Primerno za trgovine ali restavracije, ki ga postavimo pred vhodom, da prikažemo morebitno ponudbo in si povečamo obisk.

Beachflag ali navadne zastave

Izdelane zastave po meri za razne promocije, otvoritve ali reklamo pred vašo trgovino. Navadne zastave za drog, ponavadi v dimenzijah 1 x 3m.

Car wrapping

S to izbiro si lahko zamislite popolnoma novo vozilo z vašo reklamo ali kot lepotni dodatek z raznimi folijami. Avto je lahko v celoti polepljen ali delno že v nekaj dneh.

Tisk koledarjev

Koledar lahko služi kot močno marketinško orodje; saj ostane pred vašimi strankami vse leto, kar zagotavlja, da vaša blagovna znamka ostane na vrhu. Koledarji so lahko v različnih oblikah in velikostih. Obstaja veliko možnosti, ki so na voljo na spletu v teh dneh, a mi smo pravi naslov.

Sitotisk

Je tehnika tiska preko svilene mrežice, uporablja se za tisk na vžigalnike, svinčnike, ipd.

 

Tampotisk

Je tehnika tiska preko klišeja predvsem na okrogle površine.

 

Dodelava in posebni izdelki

Za izstopajoče tiskovine so na voljo tudi 3d napisi za na stavbe, tisk in izrez silhuet, obešank ipd.

 

Tisk na majice

Potrebujete majice za rojstne dneve, dekliščine, fantovščine ali podjetja? Ni problema. Natisnjene so s preslikači, folijami ali s tehniko sitotiska (zelo obstojno)

 

Izdelava spletnih strani

Po želji vam oblikujemo spletno stan ali izberemo že obstoječo grafiko (template)