Tisk koledarjev različnih oblik in velikosti

To je spet tisti čas v letu; in vemo, da nekateri izmed vas – morda – že začnete loviti popolno darilo za vaše stranke.

Eden izmed najboljših načinov za srečanje s prihodnjim letom je pridobitev novega koledarja za leto 2019. Če želite izraziti svojo hvaležnost za stalno podporo in pokroviteljstvo ali kot orodje za trženje in komuniciranje, vam lahko naredimo koledar, ki je edinstven za vašo blagovno znamko.

Od sodobnega in minimalističnega, do čudnega in domišljavega koledarja lahko služijo kot močno marketinško orodje; saj ostane pred vašimi strankami vse leto, kar zagotavlja, da vaša blagovna znamka ostane na vrhu. Lahko imajo tudi številne druge podatke o vašem podjetju, kot so kontaktni podatki, ključni izdelki in storitve itd.

Koledarji so lahko v različnih oblikah in velikostih. Obstaja veliko možnosti, ki so na voljo na spletu v teh dneh, a mi smo pravi naslov.

Ne glede na to, ali ga potrebujete za delo ali samo, da se organizirate od dneva do dneva. Z nami boste imeli popolnoma zasnovan koledar po vaši želji, hitro in v visoki kvaliteti tiska. Brez njih bi večina od nas zamudila sestanke, pozabila rojstne dneve, ipd.. Koledarji so lahko več kot le orodje za spominjanje datumov ali promocija vašega podjetja. Ta niz edinstvenih koledarskih modelov resnično potisne možnosti tega pogosto spregledanega medija kot umetnine. Ob zanimivem koledarju ne gre samo za estetiko.

Če bo vaš koledar edinstven, bo večja verjetnost, da ga bodo ljudje želeli uporabljati.. S stališča vašega podjetja to pomeni več prikazov vaše znamke ljudem. Če je oblikovanje še posebej kreativno, lahko vaš koledar ostane v uporabi še več kot eno leto.

Izberite nekaj vaših slik, nam pa prepustite zasnovo in tisk koledarjev (7 ali 13 listnega). Nudimo tudi opcijo tiska žepnih koledarčkov z vašimi podatki, ki je vedno pri roki.

Pošljite povpraševanje ali nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali ter svetovali do končnega izdelka.